Тернопільські пасажири літака, який вилетів за злітну смугу в київському аеропорту – вдома (Відео)


Лише зійшовши з поїзда, – відразу на УЗД. Подружжя Сиваків поспішає перевірити, чи все гаразд з дитиною, яку носить під серцем Настя. Кажуть: після аварійного приземлення літака в «Жулянах» вже 35 годин не сплять.

 

Дізнавшись, що все добре, друзі потрохи заспокоються і розповідають журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”, як повертались із відпочинку в Туреччині.

 

Після 4-годинної затримки з вильотом літак авіакомпанії “BRAVO” двічі спробував сісти у київському аеропорту. Приземляючись, лайнер зійшов із злітної полоси. Пасажири зазначають, літаком трясло, а з ілюмінаторів йшов дим. Це встигли навіть зняти. Олег показує відео.

 

 Коли під нами провалилось шасі, ми зрозуміли,  що щось не так, – розповідає Максим Сивак, показуючи відео на телефоні.   – Отак люди кричать, це вже почалась паніка. Діти кричать, жінки кричать, перший раз побачив, як великі дядьки з сльозами на очах покидають борт.

 

З повітряного судна пасажири виходили через вікна.

 

–   Шасі не було, ми гальмували правою стороною, нас винесло просто зі злітної смуги, ми тормозили в землю, цим черевом  літака, потім люди виривали люки, бо спокійно вийти ми не могли, – розповідає дружина Настя.

 

На руках у жінки синці,  як згадка про пережите.

 

Далі 169 пасажирів понад дві години перебували в залі очікування, бо адміністрація аеропорту не могла встановити їхніх прізвищ. А коли людям увірвався терпець,  врешті склали список. Халатністю авіакомпанії і відсутністю лікарської допомоги люди обурені.

 

–  До вагітної жінки лікарі прийшли аж через 2 години, дали корвалмент, сказали, що більше на місці, на жаль, нічого не зможемо зробити, -пригадує Максим.

 

Сьогодні четверо тернополян разом із всіма пасажирами, які були на борту, подають заяву до суду.

 

  В нас вже всі заяви готові, в нас є група і ми всі разом будемо подавати на авіакомпанію, – розповідає Олег Жінчишин.

 

Друзі кажуть: найближчим часом на літак ні ногою. Дякують Богу за ласку щасливого повернення додому і радять кожному цінувати те, що має.

 

Автор Надія Березюк, оператор Сергій Русаков

 

Попередня стаття

Інформація про викрадання дітей на вокзалі Тернополя – фейк

Наступна стаття

Збільшення рівня тестостерону спонукає чоловіків казати правду

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.