Тернополянка не повірила,що ввійшла в топ-500 найвпливовіших жінок

 

Тернополянка Олексадра Струмчинська увійшла в ТОП-500 найвпливовіших жінок України. Дівчину повідомили, що вона у номінації “Business Services” ще в січні, але Олександра не повірила.

 

– Перші думки, які в мене виникли – хтось помилився, жартує або ще щось інше, на основі чого можна назвати дану інформацією неправдою. Знаєте чому я так думала? Бо мала очікування, що щось подібне станеться за декілька років, але сталось це набагато швидше, – написала на сторінці у Facebook Олександра Струмчинська.

 

Вчора дівчина отримала офіційне підтвердження за оцінкою Номінаційної експертної ради “Європейської Асоціації розвитку Бізнесу”, “Агенства стратегічного маркетингу B29” та журналу “WOMAN – журнал для женщин”. Відтак, Олександра Струмчинська у топ-500 найвпливовіших жінок України.

 

Нагадаємо, Олександра працювала над створенням нової української соціальної мережі “ЄСВОЄ” та Ukrainians.

 

 

 

Попередня стаття

Тернопільські депутати рекомендували підприємцям не торгувати білизною у релігійні свята (Відео)

Наступна стаття

«Користуюсь Вконтакте й зараз», – тернополяни про заборонені соцмережі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.