На Тернопільщині продавець меду пограбував пенсіонерку

На Тернопільщині 82-річну жінку пограбував продавець меду. Потерпіла впустила до хати зловмисника, бо привабила ціна за літр меду, яким він торгував –  50 гривень. Пенсіонерка вирішила купити дві літри, однак, сама того не бажаючи, заплатила у рази більше.

 

Господиня запросила продавця до квартири, витягла з шафи готівку та заплатила чоловіку за солодкий продукт. Він відрахував решту, подякував та став переливати мед у тару пенсіонерки. Потім попросив стареньку сполоснути банки. Поки вона  їх помила,  злодій встиг спритно вкрасти зі сховку 4 тисячі гривень.

 

Пропажу старенька помітила майже одразу, адже вирішила сховати решту від покупки до шафи. Про крадіжку жінка повідомила у поліцію. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

На Лановеччині 9-річний хлопчик пограбував тернополянина

Наступна стаття

Терноплянин хотів стати канадійцем, а залишився українцем без грошей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.