Стратегією успіху міст поділився з тернополянами мер Львова (Відео)

Проект “Територія розвитку

За півтори доби на Тернопільщині міський голова Львова Андрій Садовий відкрив для себе величезний потенціал Заліщиків, подивився масштабну реконструкцію битви у Чорткові, встиг поспілкуватись з тернополянами і випити смачної місцевої кави. До нашого міста, каже, приїхав, аби налагодити співпрацю.

 

– Міста живуть своїм життям і нема в державі жодного органу, який би займався координацією місцевого самоврядування. Асоціація міст, на превеликий жаль, цю функцію не виконує, державна влада сприймає міста як структури, які мають бути їй підпорядковані, а не як партнерів. Тому я собі поставив за мету більше їздити по Україні і бути якимось чином корисним для мерів, для депутатів, – каже Андрій Садовий.

 

Львів успішно розвивається у сферах ІТ, співпрацює з європейськими  інституціями, вміло просуває власні бренди, каже Андрій Садовий.

Свої досягнення львівські містобудівники, архітектори, активісти презентували на Ukraine Urban Talks. Спільна гордість – неймовірна архітектура, залишена у спадок. І водночас наша відповідальність – розумне сучасне креативне будівництво пам’яток архітектури 21-го століття, на які захочуть подивитись гості зі всього світу, вважає міський голова з багаторічним стажем.

Тернопіль став четвертим містом, в якому провели Ukraine Urban Talks. Подібні заходи планують провести і в решті обласних центрів країни.

 

Попередня стаття

У Тернополі на 12-річного хлопчика напав пітбуль

Наступна стаття

Вперше у Тернополі будують житловий комплекс з вентильованим фасадом (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.