У Тернополі на 12-річного хлопчика напав пітбуль

У Тернополі на вулиці Героїв Крут собака напала на дитину. 12-річний хлопчик гуляв неподалік будинку, як на нього зненацька накинувся підбуль. Дитячі крики почула мама потерпілого, яка й врятувала дитину від агресивної тварини.

 

Собака покусала руку та ногу хлопчика. Батьки відвезли його до травмпункту. Лікарі оглянули дитину і надали медичну допомогу.

 

Особу власника пітбуля патрульні встановили. На нього інспектори склали адмінпротокол ч.2 ст. 154 КУпАП – порушення правил тримання собак і котів. Чоловік сплатить штраф від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварини. Подомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

Через африканську чуму на Шумщині вб’ють свиней

Наступна стаття

Стратегією успіху міст поділився з тернополянами мер Львова (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.