У Тернополі три екіпажі патрульних наздоганяли водія-втікача (Відео)

фото з відкритих джерел

18 червня, близько 4-ї години ранку, на вулиці Богдана Хмельницького у Тернополі патрульні помітили автомобіль Skoda, що рухався в темну пору доби без увімкненого ближнього світла фар. Іспектори  наказали водієві зупинитися, однак натомість він натис педаль газу. До переслідування втікача приєдналися ще два екіпажі.

 

Водій не реагував на вимоги правоохоронців, під час руху перешкоджав зупинці транспортного засобу, тим самим наражаючи на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху. Згодом патрульним вдалося заблокували автівку. Водій вибіг з транспортного засобу на вулиці Шевченка і намагався втекти. Інспектори його затримали.

 

Втікач був з яскраво вираженими ознаками алкогольного сп’яніння. Проте пройти перевірку на вміст алкоголю він категорично відмовився. На порушника поліціанти склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ст.122-2 (невиконання вимог про зупинку), ч.2 ст.122 КУпАП ( порушення ПДР). Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині під час матчу побилися фанат і футболісти

Наступна стаття

У Тернополі розшукують осіб, причетних до вбивства (Фото/Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.