На Тернопільщині “працівниці соцзахисту” пограбували двох пенсіонерок

Дві пенсіонерки з Тернопільщини втратили всі заощадження, впустивши до своїх помешкань псевдопрацівниць соціального захисту.

 

Одна із потерпілих – 88-річна жінка з села Біла. Аферистка переконала її, що незабаром розпочнеться грошова реформа і усі старі купюри необхідно буде обміняти на нові. Також зазначила, що для цього зараз необхідно переписати  серію та номери усіх банкнот, які має старенька. Господиння витягла зі сховку згорток тканини, у якому ховала усю пенсію – 22 тисячі гривень. Зловмисниця навіть не стала чекати слушного моменту – вирвала з рук жертви  згорток і вибігла з помешкання. Допоки шокована старенька оговталася та  вийшла з хати, грабіжниця втекла. Потерпіла подалася до сусідки, а вона зателефонувала в поліцію.

 

Віддала у руки  аферистки 10 тисяч гривень і 78-річна жителька Бережан. Невідома жінка теж представилася працівником соцзахисту та переконала жінку, що незабаром такої валюти як гривня в обіході вже не буде. Пенсіонерка справно обміняла свою пенсію на долари, і лише коли пройдисвітка покинула будинок, додивилася, що 500 доларів насправді  сувенірні купюри. Потерпіла повідомила у поліцію. Повідомляє відділ комункації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Через недогляд за дітьми у Тернополі оштрафували нетверезу вагітну жінку

Наступна стаття

З 18:00 години 23 червня у Тернополі заборонено продавати алкоголь

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.