На Бережанщині чоловік пограбував 9-річного хлопчика

На Тернопільщині правоохоронці затримали 32-річного жителя села Павлів Бережанського району. Чоловік пограбував малолітнього мешканця райцентру. Відібравши засіб зв’язку, грабіжник почав тікати, а дитина, плачучи, бігла за ним.

 

Поліціанти з’ясували, зловмисник підійшов до малолітнього і попросив терміново зателефонувати до священника. Дитина не відмовила. Чоловік поговорив і віддав мобілку власнику, однак за декілька хвилин знову попросив телефон. Хлопчик знову дозволив незнайомцю подзвонити, а той розмовляючи, почав помалу відходитивід малого. Школяр запідозрив лихе та почав просити віддати телефон. Тоді грабіжник кинувся тікати, а хлопчик плачучи, побіг за ним.

 

Завадив втекти грабіжнику випадковий перехожий. Він, побачивши заплакану дитину і чоловіка, що тікає, повідомив у поліцію. Правоохоронці наздогнали та затримали злочинця. Телефон дитині повернули. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

У Тернополі затримали п’яного водія та озброєного пасажира з наркотиками

Наступна стаття

На Тернопільщині півтори сотні діток готуються до флешмобу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.