На Тернопільщині за крадіжку затримали жителя Буковини

На Тернопільщині правоохоронці затримали уродженця Буковини. Чоловіка підозрюють у крадіжці комп’ютерної техніки в одному із медичних закладів краю. У поліцію про злочин повідомив черговий лікар районної лікарні.

 

За словами заявника, з ординаторської одного з відділень лікарні невідомий викрав монітор від комп’ютера. Правоохоронці встановили особу злодія. Ним виявився 26-річний мешканець Чернівецької області. Молодик приїхав погостювати до знайомих, а коли під час гулянок витратив усі кошти, вирішив незаконно підзаробити.

 

У медичний заклад прийшов з наміром щось викрасти. В одному з відчинених кабінетів запримітив новенький монітор, швидко демонтував його від системного блоку та зумів непомітно винести з приміщення. Однак продати крадене злодій не встиг, його розшукали поліцейські.

 

За фактом злочину вікрите кримінальне провадження згідно статті 185 ККУ. Тривають слідчі дії. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

На Тернопільщині горів сільський клуб

Наступна стаття

Шанувальників спорту запрошують на Олімпійський день – 2018 у Тернополі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.