Тернополяни можуть дуже вигідно придбати квитки на шоу DZIDZIO (Відео)

24-го червня на центральному міському стадіоні Тернополя відбудеться “Super-Puper” шоу мега-популярного DZIDZIO. Для усіх, хто ще немає квиточків, є унікальна можливість їх придбати завдяки соціальній мережі єСвоє з Кешбеком 100% на ваш особистий гаманець.

 

Пропозиція дійсна на будь-яке місто в рамках мега-туру. Нагадаємо, мега тур DZIDZIO “Super-Puper” відбудеться у більш, ніж 26 містах України. Фінальним концертом туру стане шоу в столичному “Палаці Спорту” 20 листопада 2018 року.

 

А кожному, хто зробить репост цього відео я подарую відразу по 3 сто-гривневі картки на поповнення свого гаманця.

 

Отож, переходьте за посиланням https://esvoe.com/ticket та купуйте квитки на супер мега-популяне шоу DZIDZIO за вигідною пропозицією.

Попередня стаття

Найближчими днями на Тернопільщині прогнозують грози та град

Наступна стаття

Шоколад є по-різному корисним для чоловіків і жінок

One Comment

    Avatar
  • Шановні люди, у кого є адекватний розум у голові, то ви не ходіть дивитися на це бидло-шоу DZIDZIO, який ганьбить справжнє Українське мистецтво і культуру. Такого відвертого дурня ще й випустили на сцену кривлятися – це просто сором і жах!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.