Довідку про несудимість тернополяни можуть замовити онлайн

Понад 60 тисяч українців зберегли час, замовивши довідку про несудимість онлайн. Запуск цього сервісу відбувся 9 місяців тому. Щороку зазначені довідки замовляють більш, ніж 800 тисяч осіб. Аби замовити документ онлайн, необхідно:

 

– зайти на сайт mvs.gov.ua або hsc.gov.ua;

– зареєструватися через ЕЦП або BankID;

– заповнити форму, вказавши зручний СЦ МВС;

– отримати повідомлення про готовність документу або перевірити  статус готовності довідки онлайн;
забрати довідку в обраному сервісному центрі МВС, пред’явивши паспорт або документ, що його замінює.

 

Отримати довідку можна також у електронному варіанті, у разі якщо ви замовляєте її за допомогу ЕЦП. Варто зазначити, що до кінця 2018 року сервісні центри МВС презентують нові послуги онлайн – зокрема, запровадження персонального  електронного кабінету власника авто. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

У Тернополі поліціанти затримали рецидивіста

Наступна стаття

На Тернопільщині поки власник AUDI перебував на АЗС, його автівку викрали

One Comment

    Avatar
  • Дякую корисна інформація.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.