На Тернопільщині чоловік викрав авто, яке мав купити (Відео)


У Хоросткові на Тернопільщині покупець викрав автомобіль марки «Audi A6» з території автозаправної станції. Власник транспорту – житель села Увисла Гусятинського району. Коли сталася крадіжка, чоловік перебував на АЗС. Про злочин потерпілий повідомив у поліцію.

 

Слідчі з’ясували, власник транспортного засобу приїхав на обумовлене місце, аби зустрітися з потенційним покупцем машини. Молодик ретельно обдивився іномарку, а тоді сів у салон. Скориставшись тим, що господар залишився  на вулиці, а двигун працював, лиходій різко натиснув на педаль газу. Зупинили крадія  на чужому авто патрульні поліцейські в Тернополі.

 

Зловмисником виявився 20-річний житель села Острів Тернопільського району. Зараз вирішують про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочато відкрили за частиною 2 статті 289 ККУ.

 

– В однному із райцентрів області відбулося незаконне заволодіння транспортом. Була передана оперативно інформація. В області був введений оперативний план перехвату. Під час патрулювання по вулиці Микулинецькій було помічено транспортний засіб, який підпадає під орієнтування. Особу, яка була у транспортному засобі, затримали згідно з ст.208 КПК України, – повідомив командир 4 роти Управління патрульної поліції в Тернопільській області Юрій Гоїк. 

Попередня стаття

Нігерієць, який потрощив п’ять автомобілів, примусово поїде з Тернополя (Фото)

Наступна стаття

«Дехто й в тридцять», – тернополяни про старість

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.