Тернополяни голосують за створення умов для пересування людей з інвалідністю

Підтримати петицію щодо ремонту тротуару по вулиці С.Крушельницької з облаштування зручностей для пересування осіб на інвалідних та з дитячими візками просить Тарас Хоміцький. Відповідне звернення він розмістив на сайті Тернопільської міської ради. Тарас пересувається на інвалідному візку і йому вкрай важко долати певні ділянки дороги на зазначеній вулиці, – йдеться у петиції. На додаток хлопець розмістив фото.

 

– Друзі, знайомі, тернополяни, я пересуваюсь на інвалідному візку. Дуже-дуже прошу Вас підтримати мою петицію до Тернопільської міської ради, яка стосується вулиці С. Крушельницької, по котрій я та не лише я часто пересуваюсь з великими труднощами. У петиції я прошу провести ремонт тротуару та облаштувати зручності для людей на інвалідних візках та людей з дитячими візками. Розраховую на вашу підтримку.

 

 

Попередня стаття

Цьогоріч на дорогах Тернополя встановлять камери відеоспостереження

Наступна стаття

У Тернополі поліціанти затримали рецидивіста

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.