У Збаражі на Тернопільщині горить спиртбаза (Наживо)


На Тернопільщині масштабна пожежа. У Збаражі горить спиртова база. Погасити вогонь рятувальники намагаються із кількох пожежних машин. Місцеві жителі занепокоєні. Люди переживають, аби не стався вибух, який може пошкодити їхні домівки.

 

Виклик про пожежу поступив у 18:00 годині. Зараз на місці події знаходяться пожежна та служба швидкої допомоги. Також є психолог, у випадку якщо знадобиться психологічна підтримка. За попередньою інформацію потерпілих немає. Місцевих жителів евакуювали. Станом на 21:20 годину рятувальники пожежу локалізували.

 

За деякий час відбудеться брифінг за участі керівника ДСНС України у Тернопільській області. Йтиметься про пожежу на спиртовій базі у Збаражі.

 

На місці події працює наша знімальна група,   онлайн трансляцію дивіться на сторінці “МедіаТОР” у Фейсбук.

фото Олег Миколайчук
Попередня стаття

Тернопільським випускникам вручають медалі (Наживо)

Наступна стаття

Поради батькам, які їдуть на відпочинок з маленькою дитиною

One Comment

    Avatar
  • Схоже, хтось вчора випив неякісний спирт ЦЬОГО “дистилятора”, а сьогодні … вирішив помститись. 🙂

    Або ж – як одна з декількох (десятків?) версій : містом проїжджав якийсь маніяк-піроман …

    Хоча може бути і зовсім невесела версія … 🙁

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.