На «БАМі» затор через ДТП (ФОТО)

ДТП сталася по вулиці Романа Купчинського, поблизу ТЦ «Мандарин». Зіткнулися автівки Fiat та Skoda. Через автопригоду на дорозі утворився чималий затор. Про це інтернет-телебаченню Тернопільщини «МедіаТОР» повідомляють читачі.

 

– Водій  Skoda повертав до торгового центру і не пропустив Fiat. Тому сталося ДТП. У автопригоді ніхто не постраждав, але по вулиці Купчинського великий затор. Тролейбуси не можуть об’їхати місце ДТП, тому у напрямку до 15 Квітня все стоїть, – коментує тернополянин пан Василь.

 

Попередня стаття

Згадки про їжу на сайті знайомств підвищують рейтинг

Наступна стаття

Фанати під парасольками і десятки дисків у натовп. У Тернополі виступив DZIDZIO

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.