На Тернопільщині через “замінування” районної лікарні евакуювали людей

24 червня на Монастирищині близько 19:32 години невідомий зателефонував у пожежну станцію і повідомив про замінування хірургічного корпусу районної лікарні. Про дзвінок диспетчер одразу повідомив у поліцію.  На місце події виїхали працівники  слідчо-оперативної групи, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та працівники усіх екстрених служб. Поліцейські евакуювали з приміщення пацієнтів та медперсонал.

 

Вибухотехніки та кінологи ретельно обстежили будівлю та прилеглу територію, вибухонебезпечних речовин чи підозрілих предметів вони не виявили. Інформація про замінування не знайшла свого підтвердження. Поліцейські вживають заходи по встановленню особи псевдомінера.

 

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.259 ККУ – завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Фанати під парасольками і десятки дисків у натовп. У Тернополі виступив DZIDZIO

Наступна стаття

На Тернопільщині Mercedes злетів у кювет, водія госпіталізували

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.