На Тернопільщині Mercedes злетів у кювет, водія госпіталізували

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 24 червня на Бучаччині. На автошляху Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ водій автомобіля MERCEDES BENZ в’їхав у парапетну огорожу. Після удару його транспорт викинуло у кювет. Водія з травмами та відкритими переломами госпіталізували до лікарні.

 

Загалом, у минулі вихідні на Тернопільщині трапилися три автомобільні аварії.  23 червня близько 23:50 години на автодорозі міста Почаїв водій автомобіля Audi A6 не впорався з керуванням і зіткнувся з огорожею. У кермувальника взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

 

Постраждалий – житель Кременецького району. У нього лікарі зафіксували відкритий перелом лівої надбрівної дуги, рвані рани обличчя та гематоми.

 

Про ще одну автопригоду на лінію “102” Борщівського відділення поліції повідомив фельдшер місцевої лікарні. Медик заявив, що до них близько 22:36 за меддопомогою звернулося двоє жителів села Дзвенячка. Травми вони отримали внаслідок автопригоди.

 

За попередньою інформацією, один з потерпілих, керуючи автомобілем марки ВАЗ-2104, не впорався з керуванням та врізався у бетонну огорожу моста. В результаті удару кермувальник потрапив до реанімації. Його пасажира, після надання меддопомоги, відпустили за місцем проживання.

 

Триває слідство. Повідомляє відділ комунікації поліції у Тернопільській області.

Попередня стаття

На Тернопільщині через “замінування” районної лікарні евакуювали людей

Наступна стаття

У кількох мікрорайонах Тернополя не буде води

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.