Сім’я з Тернопільщини потрапила у жахливу ДТП на Львівщині

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 червня близько 16:00 години. На автодорозі Львів – Івано-Франківськ перекинувся автомобіль «Фольксваген». За попередньою інформацією, 47-річний житель Бучача Тернопільської області не впорався із керуванням та з’їхав у кювет.

 

У салоні автівки на момент аварії перебували керманич, його дружина та двоє дітей. Всіх постраждалих медики госпіталізували? У чоловіка – тупа травма грудної клітки та забій хребта. У 40-річної жінки лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і рвану рану потилиці. У 17-річної доньки – забій грудної клітки, а у 9-річний сина зафіксували травму ноги.

 

Обставини ДТП правоохоронці з’ясовують. Вирішують питання про відкриття кримінального провадження. Повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Попередня стаття

Керівництво спиртового заводу у Збаражі компенсує збитки пожежі

Наступна стаття

На Тернопільщині водій заснула за кермом і в’їхала у зустрічне авто

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.