Двоє загиблих та двоє травмованих: на Тернопільщині ДТП з військовим автомобілем (Фото)

ДТП сталася сьогодні, 27 червня, поблизу села Озерна Зборівського району. Там на трасі Тернопіль-Рава Руська зіткнулися легковий автомобіль та вантажівка, яка належить Збройним силам України.


Внаслідок аварії дві жінки загинули, дитина у важкому стані доправлена до лікарні.


– За попередніми даними, водій Nisan виїхала на смугу зустрічного руху та врізалася у ГАЗ 66. На момент аварії у салоні іномарки перебувало дві жінки та дитина. У вантажівці двоє військових в кабіні і двоє в буді.
В результаті удару дві жінки загинули. П’ятирічну дитину у важкому стані доправили до лікарні. Один солдат звернувся до медзакладу з переломом ключиці. Інших військових оглядають лікарі, – повідомляють правоохоронці.


Встановлять слідчі і причину виїзду легківки на смугу зустрічного руху. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 3 ККУ.

27 червня близько 17 год. в селі Озерна на Тернопільщині виникло ДТП за участю військового автомобіля, що належить в/ч…

Опубліковано 44 окрема артилерійська бригада Середа, 27 червня 2018 р.

Попередня стаття

Десять звичайних речей, над значенням яких Ви не замислювалися

Наступна стаття

28 червня – День Конституції України

One Comment

    Avatar
  • БАЧИВ ПРОСТО ЖАХ.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.