Воду, якою гасили пожежу у Збаражі, досі досліджують

Пожежу на спиртовій базі у Збаражі гасили кілька годин. Там зайнялось вісім резервуарів з біоетанолом. За три години вигоріло 1 200 квадратних метрів приміщення. Над ліквідацією працювали 60 людей, задіяли 14 спецмашин та пожежний поїзд. Також воду довозили фермерські господарства, тому після пожежі її якість перевіряли працівники Держпродспожив служби. На час перевірки воду вживати заборонили.

 

Фермери привозили воду у бочках. А бочки були забруднені, тоді було важливіше локалізувати і загасити наслідки пожежі. Тому наші фахівці перевіряють питну воду, – розповів начальник Збаразького районного управління ГУ ДПСС в Тернопільській області Богдан Табака.

 

Воду досліджували три доби.

За фізико-хімічними та органолептичними показниками вода чиста. проте ще тривають бактеріологічні дослідження на вміст кишкової палички тощо, – коментує прес-служба Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині знайшли поле з коноплею, поліціянтів хотіли підкупити (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині передбачають прохолодні дощові вихідні

One Comment

    Avatar
  • Пожежу на спиртовій базі у Збаражі гасили декілька днів.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.