У Тернополі на перехресті мотоцикліст влетів у легківку (Відео)

 

На перехрестя Будного-Винниченка-Петриків мотоцикліст влетів в легківку. ДТП зафіксувала камера спостереження. Відео у соцмережі виклав Святослав Журовський.

 

– Перехрестя Будного-Винниченка-Петриків. Одне з найнебезпечніших на об’їзній. Тим, хто з головної повертає в любий бік з лівого ряду, треба дочекатись жовтого і лише тоді закінчувати маневр, в іншому випадку це невиправданий ризик. Хоча дуже часто там пролітають і на червоне, – підписав відео Святослав.

 

З відео видно як сірий автомобіль повертає на перехресті, а по головній мчить мотоцикліст, який врізається в авто. На щастя, водій мотоциклу та пасажир, який їхав з ним, живі. На дорозі виникли затори.

 

Попередня стаття

«Карта тернополянина – це неконституційно», – тернопільські юристи

Наступна стаття

Конституція України: цікаві факти та відео історичного засідання депутатів ВР (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.