На Тернопільщині дідусь пішов у ліс і не повернувся

На Монастирищині рятувальники розшукували 82-річного пенсіонера. Дідусь пішов у ліс по гриби о 9:30 годині ранку і не повернувся додому. Із заявою про зникнення у поліцію звернулася його донька – жителька села Устя-Зелене.

 

За сигналом «Збір-аварія» був швидко зібраний особовий склад Монастириського районного сектору  та ДПРЧ 19. Працівники поліції спільно з місцевими жителями організовували пошуки зниклого. Знайшли пенсіонера о 19:40 годині у полі поблизу села Сеньків. Потерпілого передали працівникам швидкої медичної допомоги.  З його слів – почувається добре.

 

Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

Попередня стаття

У Почаєві півсотні батьків вимагають звільнення директорки школи (НАЖИВО)

Наступна стаття

У Тернополі неподалік розважального центру пограбували водія

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.