На проголошення нового церковного свята прийшли тисячі тернополян (Відео)


З пастирським візитом Тернопіль відвідав Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук. Духовний лідер греко-католиків у храмі Матері Божої Неустанної Помочі, що за адресою бульвар Данила Галицького 1Б, урочисто проголосив празник Матері Божої Неустанної Помочі, який відтепер святкуватиметься щороку в першу неділю липня.

 

– Зараз ми можемо знайти ікону Матері Божої Неустанної Помочі в багатьох домівках нашої країни та інших держав незалежно від конфесій. Ось чому ця ікона має таке важливе значення та продукує глибинні сенси для українців. Просімо у цей день, щоб ми стали свідками, проповідниками, носіями надії нової України силою і благодаттю Матері Божої Неустанної Помочі, – підкреслив Блаженніший Святослав.

 

Фото на відео: Департамент інформації УГКЦ

 

 

Попередня стаття

11 симптомів раку молочної залози, які найчастіше не помічають

Наступна стаття

2 липня – Міжнародний день спортивного журналіста

One Comment

    Avatar
  • цирк шапіто

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.