На Тернопільщині Петри, Павли і Павліни встановлюватимуть національний рекорд

Місто Чортків запрошує носителів імен Петро, Павло, Павліна, Павлина, Петра, Петрунеля взяти участь у встановленні Рекорду України у номінації «Найбільша кількість людей з однаковими іменами на одній локації» у категорії «Людські досягнення». Захід  відбудеться 12 липня у День християнського свята Верховних Апостолів Петра і Павла та відзначення Дня міста Чорткова. 

 

Під час реєстрації усім учасникам встановлення Рекорду України необхідно мати документ, що посвідчує особу  – паспорт громадянина України, а для неповнолітніх – свідоцтво про народження. Початок реєстрації учасників о 10.00 годині. Місце проведення – подвір’я Катедрального собору Верховних Апостолів Петра і Павла.

 

Під час встановлення Рекорду учасники заходу виконають церковний гімн України «Боже великий, єдиний». Опісля – отримають пам’ятку «Учасник Національного Рекорду».  Повідомляє Чортківська міська рада. 

Попередня стаття

На Тернопільщині за два роки роми вчинили 30 злочинів, -О. Богомол (Наживо)

Наступна стаття

На Тернопільщині сильний вітер повалив теплиці та дахи (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.