На Тернопільщині на 7 років ув’язнили вчительку молодших класів

На Тернопільщині суд ув’язнив двох жителів Борщівського району.  Вчителька молодших класів однієї із місцевих шкіл та безробітний житель райцентру впродовж квітня – травня 2017 року продавали амфетамін.

 

Діяли зловмисники за попердньою змовою. Чоловік шукав клієнтів і передавав їм товар, а жінка фасувала та зберігала амфетамін, за грам якого торговці просили 300 гривень. Правоохоронці затримали злочинців під час передачі клієнтам забороненої речовини.

 

Борщівський районний суд погодився із позицією прокурора і визнав винними осіб у скоєнні злочину за ч.2 ст.307 КК України та засудив їх відповідно до 6 років та 7 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна. Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі дитину не викрали, її забрала бабуся у п’яної мами

Наступна стаття

На Тернопільщині за два роки роми вчинили 30 злочинів, -О. Богомол (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.