Тернополянин, який біля “Алюру” заступився за дівчину – у комі

фото з відкритих джерел

20-річний потерпілий, якого медики госпіталізували до реанімації 30 червня близько четвертої години ранку, знаходиться у стані клінічної смерті. Хлопець постраждав через дівчину, за яку заступився. Важкі травми молодику нанесли відвідувачі нічного клубу “Алюр” на проспекті Злуки у Тернополі. У поліцію про бійку повідомив товариш потерпілого. Кривдників потерпілого поліціанти затримали. Ними виявилися 24 та 25-річні місцеві жителі.

 

За інформацією поліціантів, між нападниками і потерпілими, яких, окрім госпіталізованого юнака, є ще четверо, виникла суперечка через дівчину. Зловмисники кількома ударами в голову збили з ніг 20-річного хлопця. Далі взялися бити решту компанії, при тому, погрожуючи їм пістолетом. Як наслідок, ще двоє юнаків отримали тілесні ушкодження. Інші постраждалі заявили в поліцію про погрози вбивством.

 

Зброю, якою нападники погрожували юнакам, поліцейські вилучили. За попередніми даними, це травматичний пістолет, проте детальне заключення дасть експертиза.

 

Зараз зловмисникам оголошено підозру одразу за трьома статтями Кримінального кодексу – частиною 1 ст.121- умисне тяжке тілесне ушкодження, частиною 2 ст.296 – хуліганство, вчинене групою осіб, та ч1 ст.129 – погроза вбивством. Їх затримано в порядку статті 208 КПК, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Повідомляє Досьє102.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

“Гроші йдуть за пацієнтом”: держава розпочала фінансування лікарів і медзакладів

Наступна стаття

У Тернополі дитину не викрали, її забрала бабуся у п’яної мами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.