У Тернополі затримали озброєних нападників, які побили хлопця

У Тернополі патрульні затримали підозрюваних у побитті хлопця. На проспекті Злуки біля нічного клубу чоловіки нанесли тілесні ушкодження 20-річному тернополянину. Із заявою про побиття у поліцію звернувся товариш потерпілого.

 

 

«Вийшли з автомобіля і побачили натовп людей, а поруч – карета швидкої, – розповів патрульний Ігор, – медики якраз забирали 20-річного хлопця без свідомості».

 

Охоронець нічного клубу вказав інспектору на особу, який, ймовірно, наніс тілесні ушкодження та сумку, яку той скинув при вході в приміщення. Патрульні вивели його на вулицю та одягли кайданки. В сумці іполіціанти виявили предмет, схожий на пістолет.

 

У той час до охоронців порядку підійшли друзі потерпілого і розповіли, що разом з ним був ще один хлопець, причетний до побиття. За їх словами, він мав татуювання на руці. Власне, за ним патрульні його розшукали та затримали.

 

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Підозрювані затримані у порядку ст. 208 КПК України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

2 липня – Міжнародний день спортивного журналіста

Наступна стаття

З липня тернополян очікує округлення суми в чеках (Схема)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.