Українці винайшли бездротову зарядку для смартфонів (Відео)

Українська команда TechNovator розробила бездротовий зарядний пристрій, завдяки якому смартфон може заряджатися автоматично. Інформацію про стартап опублікував на своїй сторінці у Facebook прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

 

“Українська команда TechNovator розробила бездротову зарядку, завдяки якій телефон може заряджатися автоматично, тобто неприємних сюрпризів у вигляді вимкненого телефона можна буде уникнути. Достатньо встановити додаток, який буде слідкувати за рівнем батареї на телефоні. Класний український стартап”, – написав глава уряду.

 

Пристрій може заряджати чотири смартфони одночасно. Щоб телефон зарядився, його треба помістити у спеціальний чохол.

Попередня стаття

На Тернопільщині сильний вітер повалив теплиці та дахи (Фото)

Наступна стаття

У селі на Кременеччині погоріла вся побутова техніка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.