На Тернопільщині підліток скоїв ДТП на краденій автівці

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Чортківщині 14-річний хлопець викрав автомобіль та скоїв дорожньо-транспорту пригоду у сусідньому селі. Транспорт належить односельчанину юнака. Чоловік із заявою про крадіжку звернувся у поліцію.

 

Житель села Палашівка розповів, що залишив транспортний засіб біля свого господарства відчиненим і з ключами в замку запалювання. В якийсь момент машина зникла. Крадений автомобіль марки «Geely» поліцейські розшукали за декілька кілометрів у сусідньому селі.

 

З’ясувалося, до крадіжки причетний односелець потерпілого. 14-річний хлопець, не маючи навиків керування, в’їхав в огорожу, і там покинув крадену автівку. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано статтею 289 Кримінального кодексу України. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі оголосили карантин: хвора на сказ кішка покусала власника

Наступна стаття

У Тернополі зникла психічнохвора жінка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.