Тернополянка представлятиме Україну на Олімпійських іграх у Буенос-Айресі

Тернополянка Анастасія Бачинська представлятиме Україну на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі. Відбірковий турнір зі спортивної гімнастики, на якому юні олімпійці розіграли заповітні перепустки на ці змагання, відбувся в азербайджанській столиці. В Баку нашу країну представили чотири гімнасти, серед яких і тернополянка Анастасія Бачинська.

 

Українські гімнасти зуміли вибороти максимальну квоту на Юнацькі Олімпійські ігри – 2 ліцензії. Анастасія Бачинська не лише показала свій найкращий результат на міжнародній арені  – 54,299 бали, а й впевнено записала себе до числа фавориток на жовтневих ЮОІ. Українка посіла 1 місце.

 

Нагадаємо, ІІІ Юнацькі Олімпійські ігри відбудуться з 6 по 18 жовтня. Участь у них візьмуть 3 тисячі 998 юних спортсменів з 206 країн світу. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

На Тернопільщині ошукали заступника директора магазину

Наступна стаття

В Україні з’явилося цілодобове радіо з аудіоказками українською мовою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.