Винуватець смертельної ДТП у Кременці сплатить дружині загиблого півмільйона

На Тернопільщині Апеляційний суд залишив без змін вирок винуватцю смертельної аварії у Кременці. Чоловік проведе за гратами 6 років. Окрім цього, він сплатить 550 тисяч гривень моральної шкоди дружині загиблого та 60 тисяч гривень його братові.

 

Нагадаємо, 7 липня 2015 року приблизно о 6-ій годині ранку 27-річний водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, перебував за кермом технічно справного автомобіля “Пежо”. Швидкість, з якою він їхав до центру Кременця, становила не більше 60 км/годину. Проте, керманич не врахував дорожні умови, виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення із зустрічним автомобілем ВАЗ 21154. У результаті аварії водій ВАЗ 21154 отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких незабаром помер.

 

Вироком суду водій визнаного винним за ч.2 ст. 286 КК України  – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) та засуджено до 6 років позбавлення волі з позбавлення права 3 роки керувати транспортними засобами. Повідомляє прес-служба Апеляційного суду Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі ДТП: на Текстильній не розминулися три автівки

Наступна стаття

У Тернополі оголосили карантин: хвора на сказ кішка покусала власника

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.