Тернополянам зменшили норму споживання газу при нарахуванні субсидій

Уряд змінив норми споживання газу для населення та вніс зміни до деяких нормативно-правових актів Кабміну щодо призначення та надання житлових субсидій. Норму споживання газу для українців – знизили, а саме:

 

–  передбачено 4, 5 м.куб. на 1 кв.м площі. В попередньому опалювальному сезоні – 5 м.куб. на 1 кв.м.

– також змінені коригуючі коефіцієнти для розрахунку розміру витрат природного газу на потреби опалення, які в Тернопільській області становлять: в 1-2 поверхових будівлях – 1,029, в будівлі на 3 і більше поверхів – 0,75.

 

“З метою стимулювання енергозбереження соціальна норма на газове опалення буде наближена до реальних обсягів споживання і становитиме 4,5 м³ на 1м² площі, електроопалення – 30 кВт на 1 м² площі. При призначенні субсидії на понаднормову площу житла норма може бути збільшена не більш ніж на 30%”, – заявили в Уряді.

 

Нагадаємо, від 1 травня 2017 року соціальна норма споживання газу для опалення становила 5 м³ на 1 м² опалювальної площі на місяць. До цього  норма становила 5,5 м³ на 1 м² опалюваної площі на місяць. Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

4 липня – День Національної поліції України

Наступна стаття

Тернополянину, якого побили біля «Алюру», збирають кошти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.