На Тернопільщині п’яний винуватець ДТП хотів підкупити патрульних

На Тернопільщині під час оформлення ДТП п”яний керманич намагався “відкупитися”. Аварія трапилася 4 липня близько 20 години на 12 кілометрі траси Терноіль –Львів. Водій автомобіля “ВАЗ 21011” не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості та скоїв зіткнення з автопричепом «KHOTT».

 

Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав. Під час оформлення ДТП патрульні виявили у керманича авто ознаки алкогольного сп’яніння. Від запропонованого освідування чоловік відмовився. Водій, знаючи, яку можливу міру покарання обере для нього суд, спробував дати одному з інспекторів хабара у сумі 50 гривень. 

 

Винуватцю ДТП повідомили про кримінальну відповідальність, проте він наполягав на своєму і кинув кошти у патрульний автомобіль. В зв’язку з цим , на місце події інспекторами була викликана слідчо – оперативна група для встановлення усіх деталей справи. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

У Тернополі на Збаразькому кільці демонтували тимчасові споруди

Наступна стаття

Анатолій Гриценко відповідає на запитання тернополян у програмі “Позиція” (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.