Тернополян запрошують на прощу у храм, де збуваються мрії (Відео)

Церква, де виздоровлюють хворі, душа віднаходить спокій та сцілюється, де збуваються найжаданіші мрії. В Івано-Франківську у храмі Св. Йоана Хрестителя, що на вулиці Микитинецькій, є чудотворна Ікона Матері Божої Ласкавої Станиславівської. Про її силу люди переповідають не лише на Франківщині, а й у багатьох регіонах.

 

Люди вірять… Багато свідчень про численні видужання від цукрового діабету, від психологічних розладів, вдалі операції, допомогу у вирішенні різноманітних життєвих проблем, які відбувалися саме за посередництва ікони. Та найбільше до неї уповають подружжя, які не можуть народити малятко.

 

6-7 липня в Івано-Франківську відбудеться Урочистий Храмовий Відпуст у храмі св. Йоана Хрестителя і Відпустовому Місці Чудотворної Ікони Матері Божої Ласкавої. Кожного, хто хоче відновити свої духовні сили, хто вірить і надіється запрошують до участі.

 

Розпорядок проведення Храмового свята:

6 липня

18:00 – Помрейська дев’ятниця

18:30 – Божественна Літургія

19:30 – св. Тайна Соборування

7 липня

10:00 – Святкова Утрення

12:00 – Божественна Літургія з уділенням повного відпусту

14:00 – Парафіяльний бенкет

 

В часі проведення урочистостей буде можливість прийняти св. Таїнство Покаяння.

 

Адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Микитинецька, храм св. Йоана Хрестителя

Попередня стаття

Без телевізорів та холодильників залишилися мешканці села на Тернопільщині (Відео)

Наступна стаття

Вирушаючи у дорогу, не забудьте прихопити з собою автомобільну аптечку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.