У тернопільському парку “Топільче” пограбували дівчину

У Тернополі в парку “Топільче” невідомий напав на дівчину і пограбував її. Вирвавши з рук потерпілої мобільний телефон, грабіжник втік. Злочин трапився близько 18:30 години. Про напад дівчина повідомила у поліцію.

 

За попередньою інформацією, потерпіла йшла з подругою. В руках одна вона тримала телефон. Їм на зустріч на скутері їхав невідомий чоловік. Під’їжджаючи ближче, пригадує потерпіла, він почав пригальмовувати. Коли зрівнявся з дівчатами, то раптово в однієї вихопив телефон та втік.

 

Дівчата детально описали нападника та його транспорт. Уже за декілька годин тернопільські правоохоронці підозрюваного піймали. Ним виявився раніше судимий житель обласного центру. Чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за тілесні ушкодження та крадіжки.

 

Зловмисника затримали відповідно до статті 208 КПК. Викрадений телефон вилучили. У скоєному чоловік зізнався. Слідчі йому інкримінують статтю 186 частина 2 ККУ – Грабіж, вчинений повторно. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, а також перевіряється дана особа на причетність до інших злочинів. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

На Тернопільщині двох бойовиків ЛНР ув’язнили на 14 і 15 років, заочно

Наступна стаття

У Тернополі на Збаразькому кільці демонтували тимчасові споруди

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.