У Тернополі на Збаразькому кільці демонтували тимчасові споруди

На проспекті Степана Бандери демонтували шість тимчасових споруд. Встановили їх неподалік зупинки громадського користування «Збаразьке кільце» без документів, що посвідчують право користування землею.

 

Один із демонтованих об’єктів, зокрема автопричіп «Тернопільські солодощі», знаходиться на території КП «Тернопільелектротранс», за адресою вулиця Тролейбусна, 7. Для повернення демонтованого об’єкту власнику необхідно звернутись в КП «Міськшляхрембуд» (вул. А. Манастирського, 8), та КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» (вул. Івана Франка,16), з питання відшкодування коштів, затрачених на проведення робіт з демонтажу, перевезення та зберігання. При собі власнику мати документи, що посвідчують право власності на демонтований об’єкт. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

У тернопільському парку “Топільче” пограбували дівчину

Наступна стаття

На Тернопільщині п’яний винуватець ДТП хотів підкупити патрульних

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.