На об’їзній Тернополя ДТП: вантажівка з комбайном в’їхала в бордюр

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 5 липня близько 17: 00 години. Про аварію у поліцію повідомив очевидець. Чоловік зазначив, що на на Гаївському аварійному мості утруднений рух транспорту, оскільки там «застрягла» вантажівка, що перевозила комбайн.

 

Прибувши на місце, патрульні виявили пошкодження дороги, а саме бордюрного каменю. За словами свідків, вантажівка поїхала в сторону вулиці Об’їзна. Поліціанти наздогнали водія транспортного засобу. Він пояснив, що їде з Одеси в Бережани, а знаку про обмеження руху та схему переїзду не помітив.

 

Також при перевірці документів встановили, що у водія відсутній дозвіл на перевезення великогабаритного вантажу, оскільки комбайн, який він перевозив, шириною був 3м.86см. Згідно з правилами дорожнього руху, ширина транспортного засобу не повинна перевищувати 2м.60см.

 

Крім того, виявили ряд інших порушень ПДР. У зв’язку з цим на водія поліцейські винесли постанову за ст. 132 – 1 КУпАП – порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами. Викликали патрульні й Уктрансбезпеку, яка склала відповідні акти та розрахувала суму штрафу, який водій повинен сплатити згідно з чинним законодавством. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

“Цілуватися треба з розумом”, – тернополяни про Всесвітній день поцілунків (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині кур’єр постачав ув’язненим наркотики і товар

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.