На Тернопільщині кур’єр постачав ув’язненим наркотики і товар

На Тернопільщині правоохоронці впіймали кур’єра, який співпрацював з ув’язненими. На територію тюрми раніше судимий чоловік постачав наркотики та мобільні телефони. Інформацію про незаконну діяльність затриамного поліцейські перевіряли впродовж кількох місяців разом з представниками слідчого ізолятора.

 

Ймовірним підозрюваним був житель Тернопільського району, який лише в квітні цього року вийшов з місць позбавлення волі. Там він відбував покарання за крадіжки, незаконний збут наркотиків та психотропних речовин.

 

3 липня в ході спецоперації зловмисника викрили та піймали у момент передачі товару. Як стало відомо, він постачав на територію ізолятора заборонені пакунки своїм знайомим шляхом перекидання. Усе, як правило, відбувалося в нічний час. Підозрюваний у домовлену годину підходив до стін слідчого ізолятору і затримані йому з вікна через огорожу викидали мотузку. До неї чоловік прикріпляв передачу. Після цього він закидав товар назад, але так, щоб не зачепити колючий дріт, який йде зверху огорожі. Саме у момент перекидання цінний вантаж перехопили правоохоронці.

 

У пакунках виявили наркотиків майже на шість тисяч гривень. Там були марихуана, субутекс, метадон та амфетамін. В іншому пакунку вісім мобільних телефонів та смартфонів із зарядними пристроями.

 

Кому призначався товар чоловік не зізнається, не каже він і в кого купував заборонені речовини. Це встановлюють слідчі. Підозрюваному інкримінують статтю 307 частина 2 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, а саме – тримання під вартою. Повідомляє Досьє102.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На об’їзній Тернополя ДТП: вантажівка з комбайном в’їхала в бордюр

Наступна стаття

За скандальним ремонтом доріг на Тернопільщині стежитиме міністр та правоохоронці (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.