У Тернополі триває демонтаж рекламних вивісок

Сьогодні у Тернополі постійно діюча робоча група демонтовала два рекламні засоби. Зокрема, щит «Центр обслуговування клієнтів «Київстар»» з будівлі по вулиці Сагайдачного, 3 та «Алло» з будівлі по вулиці Сагайдачного, 4. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Тернопільської міської ради від 23.05.2018 року 393 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж рекламних засобів».

 

Зазначені демонтовані об’єкти знаходиться на території ПП «Східний масив» (вулиця Лесі Українки, 5а). Для повернення демонтованого рекламного засобу власникам необхідно звернутись в ПП «Східний масив» (проспект Степана Бандери, 94) з питання відшкодування коштів, затрачених на проведення робіт з демонтажу, перевезення та зберігання. При собі мати документи, що посвідчують право власності на демонтовані об’єкти. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

За скандальним ремонтом доріг на Тернопільщині стежитиме міністр та правоохоронці (Відео)

Наступна стаття

Обійми та поцілунки – найкращі ліки для дітей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.