З нагоди дня міста у Теребовлі сплели рекордний трипільський вінок (Наживо)


6,7 та 8-го липня 2018 року Теребовля святкує свій «920+1» День народження. День міста Теребовлянці завжди відзначають саме 7 липня: у крислатих вінках із живими квітами, зі стародавніми обрядами та цілою низкою розмаїтих мистецьких, спортивних, розважальних заходів. Останніми роками це свято уже «не вміщається» в одну добу, тож у мешканців стало доброю традицією відмічати його 2-3 дні поспіль.

 

Щороку молодь міста готує для жителів та гостей Теребовлі виставу-містерію, місцеву театралізовану легенду, що відтворює атмосферу купальської ночі. Танці навколо вогнища розростаються кількома колами і найчастіше до програми додається ще й фаєр-шоу – адже вогню на Купала ніколи не буває забагато!

У ці дні місто готує жителям об’єднаної громади та усім своїм гостям цілий перелік заходів, зокрема:

 

7 липня (у Молодіжному парку):

  • З 18.00 – Ярмаркове містечко “На березі Гнізни”: народні майстри, музики, частування
  • 00 – Ідемо на рекорд! Вперше У Теребовлі – НАЙБІЛЬШИЙ Трипільський символ, сплетений з купальського зілля
  • 30 – Конкурси, ігри, забави від Центрів КіД Теребовлянської громади
  • 30 – Вистава-містерія “Чари купальської ночі”
  • 30 – Танцювальний вечір з живою музикою

 

8 липня (міський стадіон «Колос»):

  • 00 – Концерт гурту “Плач Єремії” у Теребовлі з нагоди Дня міста + драйвові молоді хлопці з гуртів “Wszystko” та “Медовий полин” – на розігріві

 

Як готувались до рекорду і яким гігантським вдався купальський вінок дивіться в ефірі Першого інтернет-телебачення Тернопільщи «МедіаТОР» на нашому сайті або на сторінці МедіаТОР у Фейсбук.

 

Попередня стаття

Серед постраждалих від вибуху на Рівненському полігоні є тернополяни

Наступна стаття

Що приготувати з вишні: топ-3 кращих рецептів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.