У Тернополі на 36 відсотків здорожчає холодна вода

У Тернополі здорожчає холодна вода. Затвердження тарифів для КП “Тернопільводоканал” заплановано на липень. Передбачається, що вартість одного кубометра води зросте на 36 відсотків. Відтак, мешканці багатоквартирних будинків платитимуть — 17,21 гривень за 1 кубометр, мешканці приватного сектору -16,58 гривень відповідно, йдеться на сайті КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

29 травня президент України Петро Порошенко призначив п’ятьох нових членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Відповідно в червні 2018 року, після двомісячної перерви, відновилися засідання комісії.

 

Вже розглянули ряд питань по затвердженню інвестиційних програм та тарифів для водопровідно-каналізаційних підприємств України, серед них і затвердження тарифів для КП “Тернопільводоканал”.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

«Не святі горшки ліплять»: тернополян запрошують на ярмарок

Наступна стаття

На Тернопільщині втопився 19-річний хлопець

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.