Забобони не діють, їх спростовують лікарі: у списку до пологів боді, пелюшки й шапочки (Фото)

 

Найбільш ранній вік діток завжди наповнений захопленнями нових відкриттів, радісними іграми та щирими фотографіями. Мами й тати особливо балують свої маленьких чад й одягають у якнайкращі наряди. Найпопулярнішим одягом для малюків є боді. Вони найкраще підходять дітками до 2 років. З ними матусям легше вправлятися, переодягаючи дитину. До того ж боді для новонароджених закривають спину, а отже дитина не простудиться.

 

Боді для новонароджених є різні:

  • Боді-майки без рукавів;
  • Боді з коротким рукавом;
  • Боді з довгим рукавом і без ніжок;
  • Боді-конверти.

 

Всі ці моделі доцільні для певної пори року, наприклад майки призначені для використання в спекотний літній період, а довгий рукав забезпечить тепло і затишок для дитини взимку. Конверти часто використовують вдома, так вони не сковують рухи та є досить приємними для немовлят.

 

 

 

Правильний вибір боді для новонародженого – це модель з натуральної тканини. Тільки тоді шкіра малечі дихатиме, не виникатиме висипок, дискомфорту. Також важливо, щоб їх можна було легко вдягнути й зняти.

 

Виробники випускають боді з різними застібками, призначені різному віку. Від них залежить, як річ одягнути:

 

  • Якщо застібки спереду, – спершу одягаємо на ручки. Так найкраще для діток до трьох місяців.
  • Якщо дві кнопки ззаду, – вдягаємо через голову, підходить малюкам від трьох місяців.
  • Якщо малеча вже сидить, – купуйте боді із застібками на спині.

 

Купувати речі малюкам варто ще й до пологів. У цьому випадку забобони не діють, бо їх спростовують самі лікарі, які дають список з необхідним немовляті у пологовому будинку. В списку найперше сорочечки або бодіки, що защіпаються спереду або між ногами. Також потрібно запастись шапочками, розпашонками, повзунками й пелюшками.

 

 

В інтернет-магазині KidOpt можна купити боді для новонароджених гуртом за низькою ціною, висока якість і натуральна тканина гарантована.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині втопився 19-річний хлопець

Наступна стаття

Сьогодні у Тернополі прощатимуться з 20-річним Віталієм, якого побили біля “Алюру”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.