Маленькі тернополяни побували в гостях у “МедіаТОРа”

У редакцію Першого інтренет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” завітали маленькі тернополяни. Допитливі, кмітливі, веселі дітлахи з Студії розвитку дитини “Оба-на” хотіли знати все, про все і навіть більше. Вони з захопленням вмощувалися у крісла в медіа-центрі. Опісля із своїми товаришами розпочинали справжню професійну бесіду.

 

У студії діти дивувалися всьому. “Оця штука класна”, – каже допитливий та активний Адам, показуючи на обладнання. Побували діти і оператором, і журналістом. А хтось із великим завзяттям розглядав техніку. Мабуть, майбутнє уже визначилося). І наостанок, радісні та щасливі вони пообіцяли завітати до нас в гості знову.

 

Людмила Маліброда

 

 

Попередня стаття

Жителів Тернопільщини попереджають про найвищий рівень пожежної небезпеки

Наступна стаття

На Тернопільщині хлопець придбав товар і отримав недійсний чек

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.