Тернополяни попрощалися із 20-річним Віталієм, якого побили біля нічного клубу (Фото)

Сьогодні, 10 липня, на Микулинецькому кладовищі поховали 20-річного Віталія Гнатишина. Хлопець помер не прийшовши до тями в реанімації Тернопільської комунальної міської лікарні №2. Медики 8 днів боролися за його життя та вивести зі стану коми не вдалося. Сьогодні попрощатися з Віталієм прийшли його друзі та родичі.

 

– Віталій святкував день народження в нічному клубі. Близько 3 ночі всі якраз збиралися додому, викликали таксі. На вулиці до Віталія та його друзів причепилися незнайомці. Один витягнув пістолет. Почав ним розмахувати, казав ставати на коліна. Потім двічі вдарив Віталія. Ніхто й не оглянувся, як він лежав на землі, – розповідають друзі Віталія.

 

На місце одразу викликали швидку та поліцію.

– Хлопці, що напали на Віталія спочатку відхрещувалися від цієї історії. Але все зафіксувала камера спостереження нічного клубу. Знаю що один з нападників навіть не вибачився перед батьками Віталія. Але жодні слова вже не повернуть нам його. Віталій був завжди усміхненим та товариський. Ніколи б сам не почав конфлікт. Просто опинився не в тому місці і не в той час, – продовжують друзі хлопця.

 

Після бійки правоохоронці затримали двох нападників – 24 та 25 років. Один з них перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Інший вдома під підпискою про невиїзд. Триває слідство.

Попередня стаття

Тернополянам пояснили, звідки у більшості взялася заборгованість за тепло

Наступна стаття

Жителів Тернопільщини попереджають про найвищий рівень пожежної небезпеки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.