У Тернополі на Чумацькій водій вчинив стрілянину

У Тернополі на вулиці Чумацькій невідомий вчинив стрілянину. Чоловік перебував за кермом автомобіля. Про постріли перехожий повідомив у поліцію.

 

Прибувши за вказаною адресою, патрульні обстежили прилеглу територію та виявили зазначений транспорт. При поверхневій перевірці у керманича знайшли предмет схожий на пістолет. На підмогу патрульні викликали слідчих, які встановили, що це травматичний пістолет для відстрілу гумових куль. Всі необхідні документи у власника зброї були.

 

На 55- річного громадянина склали протокол за ст. 174 КУпАП – стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку. Пістолет у порушника вилучили, оскільки це передбачено санкцією статті. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

За хабар поліціанту жителя Тернопільщини ув’язнили на 4,5 роки

Наступна стаття

Тернополянам пояснили, звідки у більшості взялася заборгованість за тепло

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.