У Тернополі п’яний водій вантажівки наїхав на припарковане авто

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на вулиці Лучаківського у Тернополі. Автомобіль марки MERCEDES – BENZ 1824D наїхав на припаркований Nissan Qashqai. На місце аварії прибули патрульні.

 

При оформленні ДТП, поліціанти запідозрили, що винуватець автопригоди – нетверезий. У чоловіка тремтіли руки, було чути запах алкоголю з порожнини рота, а також обличчя мало почервоніння. Інспекториі запропонували водієві пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, на що останній погодився.

 

Результат огляду на алкотестері показав результат у 1. 28 проміле. Керманич з таким висновком був не згідний і йому запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння в медичному закладі, де результат підтвердився.

 

На водія патрульні склали два протоколи: ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч.1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння) та постанову за ч.4 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортним засобом). Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

«Яке в доларах, в гривнях навіть не відкладеш», – кременчани про заощадження (Відео)

Наступна стаття

За хабар поліціанту жителя Тернопільщини ув’язнили на 4,5 роки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.