У Тернополі “медики” пограбували 73-річного пенсіонера

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Понад 20 тисяч гривень втратив 73-річний житель Тернополя. Пенсіонера пограбували двоє чоловіків, які представилися йому медичними працівниками. Зустрів зловмисників потерпілий на вулиці.

 

Дідусь розповів, незнайомці підійшли до нього на зупинці громадського транспорту. Спочатку розповідали, що вони лікарі, збираються відкривати кардіологічний центр. Надалі від справ медичних перейшли до побутових – запропонували за сто євро цілу купу краму: і каструлі, і побутову техніку ще й в подарунок масажер і наручний годинник. Старенький спокусився на дешевизну товару і зловмисники понесли весь цей крам до його помешкання.

 

Проте після розрахунку зайди не одразу пішли: один відволікав пенсіонера розмовами на кухні, а інший попросився до ванної помити руки. Тоді, як підозрює потерпілий, його й обікрали, адже молодики бачили, звідки він витягував гроші. Сума втраченого – 500 американських доларів та 7 тисяч гривень. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Був один – стане два: у Тернополі встановлять новий аераційний фонтан

Наступна стаття

Ціни на продукти в червні зросли

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.