У Тернополі розшукали зниклу 10-річну дівчинку

У Тернополі пропала дитина, – із такою заявою звернулася у поліцію жителька обласного центру. Мама розповіла, що 10-річна дівчинка знаходилася на дитячому майданчику на вулиці Миру. В подальшому 38-річна жінка надала правоохоронцям всю необхідну інформацію та прикмети дитини.

 

Розшукали дівчинку поблизу Львівських дач. Місцева 58-річна жителька побачила малолітню неподалік свого будинку. Дитина розповіла їй, що загубилася. Жінка повідомила у поліцію. Прибувши на місце події, патрульні забрали дитину і, доставивши її в Тернопільський відділ поліції, передали працівникам ювенальної превенції. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

На Тернопільщині неподалік Ласківців впіймали браконьєрів (Відео)

Наступна стаття

У Києві проходить масштабна акція власників “євроблях” (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.