На Тернопільщині ДТП: на перехресті іномарка в’їхала в мікроавтобус

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 11 липня близько 14:00 години на автодорозі Тернопіль- Львів, а саме на 33 кілометрі поблизу Зборова. На перехресті зіштовхнулися два автомобілі. За попередньою інформацією, водій HYNDAI ACCENT, рухаючись по другорядній дорозі, не надав дорогу іншому авто, яке наближалося до перехрестя головною дорогою. Відтак, здійснив зіткнення з VOLKSWAGEN TRANSPORTER.

 

Потерпілих в аварії немає. Значні пошкодження отримали обидва транспорті засоби.  На 42 – річного водія HYNDAI ACCENT патрульні поліцейські склали протокол за ст. 124 – прушення ПДР, що спричинило ДТП. Також у керманича вилучили посвідчення водія. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Тернопільських водіїв просять бути обережними і завчасно обирати маршрут

Наступна стаття

На Тернопільщині зібрали понад сотню Петрів і Павлів, аби встановити рекорд (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.