На Тернопільщині зібрали понад сотню Петрів і Павлів, аби встановити рекорд (Наживо)


Сьогодні у Чорткові встановлять рекорд України – «Найбільша кількість людей з однаковими іменами на одній локації». У День християнського свята Верховних Апостолів Петра і Павла на подвір’ї Катедрального собору зберуть всіх носителів імен Петро, Павло, Павліна, Павлина, Петра, Петрунеля. Після заходу учасники  виконають церковний гімн України «Боже великий, єдиний».

 

– Подібний рекорд у Чорткові встановлять вперше. Там ми відзначимо день міста та християнське свято. Рекорд зафіксують у номінації «Найбільша кількість людей з однаковими іменами на одній локації» в категорії «Людські досягнення». Загалом у Чорткові проживає майже 600 людей з іменами Петро, Павло, Павліна, Павлина, Петра, Петрунеля. Кожному ми надіслали запрошення на участь у заході, – розповідає начальник управління культури Чортсківської міськради Ольга Дембіцька.

 

Після встановлення рекорду всі учасники отримають пам’ятку «Учасник Національного Рекорду».

 

Як святкуватимуть день міста Чортків та встановлюватимуть рекорд Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО.

Попередня стаття

На Тернопільщині ДТП: на перехресті іномарка в’їхала в мікроавтобус

Наступна стаття

Троє грузинів обкрадали тернополян, поки тих не було вдома

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.